WestlandUtrecht WK 2010

Vanaf nu is er een nieuwe widget in de wu-assistent desktop applicatie beschikbaar: een WK Poule van WestlandUtrecht voor het WK van 2010.
Alle met WestlandUtrecht samenwerkende intermediairs en hun adviseurs van WestlandUtrecht kunnen meedoen aan deze Poule.

Bij het openen van wu-assistent verschijnt er een animatie van een stuiterende voetbal. Deze animatie veranderd in een knop in de vorm van een voetbal in de menubalk die - wanneer men er op klikt – een venster met daarin de WK Poule opent.

In de WK Poule vul je alle voorspellingen in. Vervolgens worden alle wedstrijdstanden bijgehouden en zie je na iedere wedstrijd een update van jouw score en plaats ten opzichte van de andere deelnemers. Daarnaast biedt de Poule continu het laatste nieuws over het WK. De intermediairs maakt kans op de volgende prijzen: een 5-gangendiner in het 2-sterren restaurant De Leuf met overnachting voor twee personen (eerste prijs), een 4-gangendiner in 1-ster restaurant Savelberg voor twee personen (tweede prijs), en een kookworkshop in Librije's Atelier voor twee personen (derde prijs).

Opdrachtgever
WestlandUtrecht
Merk
wu-assistent
Specialisme
Applicaties & widgets, Fullservice internet bureaus
Techniek:
CMS: Eigen merk, Flash, PHP
Andere cases van Widgets
2010 - 2016 - Webguide.nl is een onderdeel van High Profile Locaties bv | Privacy statement | Eigendomsrechten
Hosting door Nines