123

De Lage Landen.nl

Kiezen, bieden en kopen gaat op de veilingsite makkelijk en snel door de gebruiksvriendelijke vormgeving. Naast de website omvat het platform een complete management portal om de verkoop van de apparatuur te kunnen managen.

Op de nieuwe verkoopsite van De Lage Landen is snel duidelijk wat er allemaal te koop is. Er staan uitgebreide beschrijvingen en afbeeldingen van de producten waar je op kunt bieden. Na registratie kunnen bezoekers direct bieden op het product van hun keuze. Met deze manier van veilen profiteert De Lage Landen succesvol van de mogelijkheden van e-commerce.

Opdrachtgever
De Lage Landen
Merk
De Lage Landen International
Doel
De Lage Landen vroeg Microsoft en Virtual Affairs een effectievere en snellere oplossing te bedenken in de vorm van een Online Remarketing Platform. Een dergelijk platform maakt het mogelijk apparatuur internationaal aan te bieden en contacten met klanten efficiënt te managen.
Doelgroep
Bedrijven
Specialisme
Development, E-commerce, Fullservice internet bureaus, Hosting/Streaming, Interaction design, Online payment, Overig, Portals, Vormgeving, Webdesign, Webshops
Techniek:
.NET, CMS: Eigen merk, CSS, XHTML, XSLT
Andere cases van Virtual Affairs
2010 - 2016 - Webguide.nl is een onderdeel van High Profile Locaties bv | Privacy statement | Eigendomsrechten
Hosting door Nines