Adidas Women - My Style

Met de Adidas My Style Wardrobes wordt online shoppen een belevenis!

Adidas gaat voorbij het 'oude' online shoppen en introduceert de My Style Wardrobe. Twee kleedkamers waar de sportieve modellen Sarah en Charlotte laten zien in welke Adidas outfits zij hun oefeningen doen.

Dankzij de My Style pagina's kan je als bezoeker zien hoe de kleding valt, zit en beweegt tijdens diverse oefeningen. Hierdoor krijg je een veel beter beeld van de kwaliteit en pasvorm dan op een foto mogelijk is. Uiteraard zijn de diverse kledingstukken clickable voor meer informatie.

Heb je je oog laten vallen op een mooi kledingstuk, maar weet je niet zeker of het wat voor jou is? Deel het dan met je vrienden door middel van social share. Net alsof je echt aan het winkelen bent met je vrienden! Zodra je een item gevonden hebt dat je leuk vind, kan je hem ook opslaan op je My Saved Styles pagina.

De My Saved Styles pagina helpt door middel van drag-and-drop weer bij het samenstellen van de juiste outfit. Op die manier kan je uitzoeken of de broek en de jas die je zo leuk vind ook goed bij elkaar passen. Het uiteindelijke resultaat kopieer je naar je desktop waarna je het overal kan gebruiken.

De My Style Wardrobe pagina's zijn volledig ontwikkeld in Flash. Voor de kleedkamers gebruikten we videobestanden die omgezet werden naar flv-bestanden. De 3D view is gemaakt in XML. De pagina's zijn gebaseerd op de code die voor de Adidas pagina's gebruikt worden.

De social share button is zodanig ontwikkeld dat hij ook op alle andere pagina's van Adidas gebruikt kan worden.

Het leuke aan de site is dat bezoekers inspiratie opdoen. Niet alleen qua nieuwe collectie, maar ook zeker qua oefeningen. Je krijgt uitleg over de diverse oefeningen die de modellen doen en wordt daarna ook nog doorverwezen naar de al bestaande Workouts pagina's.

De collectie op de site zal per kwartaal aangepast worden.

Opdrachtgever
Adidas/ RIOT
Specialisme
Actiesites, Corporate Websites, Development, Fullservice internet bureaus, Interaction design, Online campagnes, Portals
Techniek:
Flash, XML
Andere cases van Us Media
2010 - 2016 - Webguide.nl is een onderdeel van High Profile Locaties bv | Privacy statement | Eigendomsrechten
Hosting door Nines