Unicef

Omdat de vorige website niet voldeed aan de genoemde doelstellingen was Unicef op zoek naar een online bureau dat kon ondersteunen bij het ontwikkelen van een online strategie en de uiteindelijke ontwikkeling van de nieuwe website. Deze kans sloot goed aan bij de ambitie van Tam Tam om het beste online bureau te zijn voor goede doelen.

Het betrekken van de doelgroepen hebben we omschreven als de ‘supporter journey’. De supporter journey begint bij de anticipatie vóór de beleving. Een bezoeker van de website ziet direct wat Unicef doet, welke projecten er zijn en op welke manier deze projecten gefinancierd worden. Op de site is ook te zien wat de stand van zaken rond specifieke projecten is, en hoeveel mensen hier hun bijdrage aan hebben geleverd.


Respons van de opdrachtgever en zijn/haar doelgroep:

Door de focus en inzet van de teams bij Tam Tam als Unicef is het gelukt om de klus op tijd klaar te hebben voor de grote ledenwerf actie van oktober 2009. Tot grote tevredenheid van Unicef staat er nu een website waarmee de online ambities kunnen worden behaald. In aanvullende releases wordt direct aangesloten bij nieuwe ontwikkelingen en acties waardoor Unicef haar online kanaal optimaal benut.

Opdrachtgever
Unicef
Doel
Het was meteen duidelijk dat internet, en de website in het bijzonder, een nog grotere rol moest gaan spelen in het behalen van de doelstelling van Unicef om ervoor te zorgen dat de levensomstandigheden van kinderen wereldwijd verbeteren. De belangrijkste doelstelling van de Unicef website is om een laagdrempelige, indrukwekkende beleving te laten leiden tot een langdurige relatie die uiteindelijk ook een hoge conversie tot gevolg heeft.
Specialisme
Advies/Consultancy, Analytics, Corporate Websites, Development, Fullservice internet bureaus, Interaction design, Social media, Vormgeving, Webdesign, Webshops
Techniek:
.NET, AJAX, CSS, Flash, Javascript, XHTML, XML, XSLT
Andere cases van Tam Tam
2010 - 2016 - Webguide.nl is een onderdeel van High Profile Locaties bv | Privacy statement | Eigendomsrechten
Hosting door Nines