Ziekenhuis St Jansdal

De door Snakeware ontwikkelde website voor Ziekenhuis St Jansdal is een mooi vormgegeven, overzichtelijke site met een duidelijke structuur. Naast de uitgebreide functionaliteit en inspirerende mogelijkheden, waaronder het online opsteken van een kaarsje voor wie dat nodig heeft, is er veel energie gestoken in het schrijven van nieuwe teksten en het maken van relevante foto’s. Belangrijk is dat de nieuwe site, onder andere door het toepassen van Snakeware CMS Enterprise, over veel meer mogelijkheden beschikt dan de oude. Met name het navigeren gaat veel makkelijker. Door het toepassen van het content management systeem CMS Enterprise zijn de medewerkers van St Jansdal in staat om de website op eenvoudige wijze te onderhouden en te voorzien van steeds meer relevante informatie.

Nieuwe mogelijkheden zijn het versturen van E-cards en het opsteken van een kaarsje voor iemand die dat nodig heeft. In de nieuwe website is het mogelijk om afspraken te maken via de website en ook de mogelijkheid om zich te abonneren op de vacaturenieuwsbrief. Deze verschijnt wekelijks en hierin staan alle actuele vacatures van het ziekenhuis.

De service zal door middel van de website steeds verder uitgebreid worden. Er is nu ook een mogelijkheid tot het plaatsen van voorlichtingsfilmpjes. Alle medisch specialisten worden op de website persoonlijk voorgesteld met een foto en een klein stukje tekst.

Opdrachtgever
Ziekenhuis St Jansdal
Merk
St Jansdal
Doel
In samenwerking met Ziekenhuis St Jansdal realiseerde Snakeware een gebruiksvriendelijke website die geheel bedacht en ontworpen is rond de gebruiker, die onderverdeeld is in een aantal doelgroepen. Door zowel de vorm, functie en inhoud geheel af te stemmen op de juiste doelgroep ontstond een ziekenhuis website die naast modern en uitermate flexibel, via Snakeware CMS Enterprise, met name snel de gewenste informatie biedt.
Doelgroep
Patienten, bezoekers, professionals in en rond regio Harderwijk
Specialisme
Corporate websites b2c, Fullservice internet bureaus, Interaction design, Vormgeving, Webdesign
Techniek:
.NET, AJAX, CMS: Snakeware Enterprise, CSS, XHTML, XML, XSLT
Andere cases van Snakeware
2010 - 2016 - Webguide.nl is een onderdeel van High Profile Locaties bv | Privacy statement | Eigendomsrechten
Hosting door Nines