Pantar

Het aantal gebruikers van hoge resolutie schermen in de vorm van desktopmonitoren, tablets, HD televisies of 4K schermen neemt hand over hand toe. Doordat veel van deze beeldschermen extreem hoge resoluties weergeven, introduceert Snakeware met de lancering van de nieuwe website van Pantar een HD website waarbij al het beeldmateriaal fullscreen in hoge resoluties getoond wordt voor een haarscherpe website beleving op elk device.

“Sinds de nieuwe website live is stijgen de offerte aanvragen”, meldt Pantar trots op haar twitter tijdlijn.

Dat het toepassen van fullscreen beeldmateriaal nu juist zo goed tot zijn recht komt en bijdraagt aan conversie in de nieuwe website van Pantar, komt doordat de doelgroepen van Pantar houden van overzichtelijkheid, snel te screenen inhoud en to the point communicatie.

De beste ervaring en beleving bieden op tablet, desktop, mobiel en ook TV, dat heeft Snakeware zich, samen met Pantar, bij de realisatie van deze visueel aantrekkelijke website ten doel gesteld.

Opdrachtgever
Pantar
Merk
Pantar
Doel
Na narrowcasting & een digitaal jaarverslag is het derde project, de website van Pantar, met een symbolische druk op de knop live gegaan. Nu gaan wij samen met Pantar werken aan de volgende fase.
Specialisme
Corporate Websites
Techniek:
CMS: Snakeware Enterprise
Andere cases van Snakeware
2010 - 2016 - Webguide.nl is een onderdeel van High Profile Locaties bv | Privacy statement | Eigendomsrechten
Hosting door Nines