1/1

MedConference-NarrowCast

MedConference–NarrowCast (webcasting technologie) is een indirect interactieve nascholing met individuele- en groep login mogelijkheden. MedConference-NarrowCast wordt meestal ingezet waarbij een panel van sprekers op een locatie (studio, hotel, ziekenhuis, etc.) gefilmd worden met professionele camera’s en geluid en waarbij er meerdere Health Care Professionals (HCP’s) individueel inloggen. In een enkel geval wordt er gewerkt met locaties waar meerdere deelnemers komen om de uitzending te bekijken.

MedConference-NarrowCast kan desgewenst LIVE of ON-DEMAND uitgevoerd worden. Het zorgt ervoor dat een potentieel groot publiek bereikt kan worden, terwijl de deelnemers thuis of in het ziekenhuis kunnen blijven. De sprekers geven een presentatie of hebben een discussie die gevolgd kan worden door de deelnemers. De deelnemers kunnen vragen stellen via de website waardoor deze vorm van nascholing ‘indirect interactief’ genoemd kan worden. MedConference-NarrowCast wordt met name ingezet bij geaccrediteerde nascholingen, highlights van congressen, persconferenties, verslag van satelliet symposia, e-learning modules, etc.

Republic M! verzorgt de totale support van marketing concept tot succesvolle levering en evaluatie van het project. Dit soort projecten wordt uitgevoerd door een team van Republic M! medewerkers o.l.v. een Event Director. De Event Director is verantwoordelijk voor de voorbereiding en uitvoering van het project. In nauw overleg met BSP en de sprekers wordt een planning gemaakt. Afgestemd wordt over de look en feel van de webcast (locatie keuze, aankleding, branding, etc.).

Opdrachtgever
MedConference-NarrowCast
Merk
MedConference-NarrowCast
2010 - 2016 - Webguide.nl is een onderdeel van High Profile Locaties bv | Privacy statement | Eigendomsrechten
Hosting door Nines