1/1
12

Corporate website Informaxion e-messaging

Informaxion e-messaging richt zich volledig op online communicatie via e-mail, fax en sms. Om haar producten en diensten aan te bieden wordt de website www.informaxion.nl als een van de belangrijkste verkoopkanalen ingezet. Netexpo is door Informaxion benaderd om de website te verbeteren. De toenmalige website was gedateerd, niet conversiegericht en sprak niet de juiste doelgroep aan qua look-en-feel en content. Daarnaast was de website niet optimaal ingericht voor een goede indexering door zoekmachines.

Aan de hand deze uitgangspunten en aanvullende doelstellingen, is in diverse conceptsessies het concept voor een nieuwe website bedacht en direct gerealiseerd. De nieuwe website heeft een fris eigentijds design die de doelgroep aanspreekt, is conversiegericht en optimaal ingericht voor zoekmachines. Daarnaast zorgt Netexpo voor relevante traffic naar de site via CPC- en display-campagnes.

Opdrachtgever
Informaxion e-messaging
Doel
Relevante traffic naar de site verhogen en leads genereren onder websitebezoekers
Doelgroep
Grootzakelijk MKB (b-tob)
Specialisme
Advies/Consultancy, Analytics, Corporate Websites, Development, E-commerce, Fullservice internet bureaus, Online campagnes, Vormgeving, Webdesign, Zoekmachine marketing
Techniek:
CMS: Eigen merk, CSS, Javascript, PHP, XHTML, XML
2010 - 2016 - Webguide.nl is een onderdeel van High Profile Locaties bv | Privacy statement | Eigendomsrechten
Hosting door Nines