1

Website, extranet en partnerdatabase Pica Media Partners

Pica Media Partners zoekt een internetbureau dat een overzichtelijke en duidelijke website kan creëren. Voor de leden in het netwerk moet er daarnaast een koppeling gemaakt worden met een beveiligd extranet en de partnerdatabase. De keuze voor Multimove wordt mede ingegeven door de vraag van Pica Media Partners om een ervaren bureau dat in staat is tot meedenken over de oplossing.

Aanpak
Voor de interne communicatie maakt Pica Media Partners gebruik van een uitgebreid extranet. Dit beveiligde gedeelte van de website wordt inhoudelijk beheerd door Pica Media Partners en is uitsluitend toegankelijk voor de eigen leden. De website zelf moet de organisatie promoten. De inzet van e-mail nieuwsbrieven houdt de leden en relaties op de hoogte van de lopende activiteiten en toekomstige ontwikkelingen.

Resultaat
Een aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke website met beveiligd extranet en een handige partner-database. Dankzij het Multimove CMS kan Pica Media Partners zelf de website en het extranet simpel beheren en makkelijk nieuwsbrieven verzenden.

Opdrachtgever
Pica Media Partners
Doel
Pica Media Partners zoekt een internetbureau dat een overzichtelijke en duidelijke website kan creëren. Voor de leden in het netwerk moet er daarnaast een koppeling gemaakt worden met een beveiligd extranet en de partnerdatabase.
Doelgroep
Klanten en Leden van Pica Media Partners
Specialisme
Development, Intranetten, Webdesign
Techniek:
CMS: Eigen merk, CSS, Javascript, PHP, XHTML
Andere cases van Multimove webworks
2010 - 2016 - Webguide.nl is een onderdeel van High Profile Locaties bv | Privacy statement | Eigendomsrechten
Hosting door Nines