12

Website en extranet voor Gezamenlijke Meldkamer Noord Nederland

Uitdaging
De nieuwe meldkamer voor Noord-Nederland gaat negen verschillende hulpverleningsdiensten in drie provincies bedienen. Ook heeft het dagelijks te maken met twaalf verschillende organisaties. Een complexe samenwerking dus. De speciale website moet enerzijds de burgers informeren en anderzijds de betrokken organisaties in staat stellen om informatie uit te wisselen.

Aanpak Multimove
De openbare informatie voor de burgers staat in schril contrast tot de besloten informatie voor de aangesloten organisaties. De website moet allereerst helder en overzichtelijk zijn. Compacte informatie en eenduidige navigatie. De toegankelijkheid van de website is gewaarborgd door de speciale ‘Drempel Vrij’ richtlijnen te hanteren. Bezoekers vergroten eenvoudig het lettertype van de website om de informatie beter te lezen. Dankzij het extranet kan iedere hulpdienst met enkele muisklikken bij de juiste informatie op het besloten en beveiligde gedeelte van de website.

Resultaat
Optimale informatievoorziening voor de bezoekers en een beveiligd extranet voor de betrokken partners. Het achterliggende Multimove CMS maakt de website en het extranet altijd actueel en direct te beheren.

Opdrachtgever
Roel Barkhof CS en Projectbureau MkNN
Doel
De Meldkamer Noord-Nederland is de gezamenlijke nieuwe meldkamer voor de Politie, Brandweer, Ambulancezorg en Geneeskundige Hulp bij Ongevallen en Rampen uit de provincies Fryslân, Groningen en Drenthe. In samenwerking met PR bureau Roel Barkhof CS wordt de meldkamer geïntroduceerd, zowel intern als extern.
Specialisme
Development
Techniek:
CMS: Eigen merk, CSS, Javascript, PHP, XHTML
Andere cases van Multimove webworks
2010 - 2016 - Webguide.nl is een onderdeel van High Profile Locaties bv | Privacy statement | Eigendomsrechten
Hosting door Nines