1

STEREO n.a.v. RTL 5 tv-programma Rock Nation

Rock Nation is het baanbrekende tv-programma waarin een rockband wordt gevormd door een spannende zoektocht langs muzikaal talent. Door heel Nederland wordt gezocht naar twintig jonge muzikale toptalenten. Na weken van workshops, opdrachten en optredens is een definitieve band gekozen. De naam van de band: STEREO.

Aanpak
Binnen één week een website realiseren mag met recht een uitdaging genoemd worden. Naast veel multimedia zoals video’s, moeten fans zich natuurlijk ook direct kunnen aanmelden voor de STEREO e-mail nieuwsbrief. De eerste single wordt direct gelanceerd na de finale, maar de fans moeten betrokken blijven omdat het album van de band pas maanden later uitkomt. Daarom maken we een dagboek voor de bandleden. De fans krijgen zo de mogelijkheid om een kijkje te nemen in het hectische leven van hun idolen.

Resultaat
Een interactieve website, passend bij de nieuwe rockband. Een online webshop met merchandising, dagboeken en natuurlijk veel clips en songs. Het gastenboek maakt de website helemaal af.

Opdrachtgever
AT Productions
Doel
Een nieuwe band, ontstaan via een een tv-programma. Een unicum in Nederland! Door het RTL 5 programma Rock Nation wordt de nieuwe rockband STEREO een feit. Zo spraakmakend als het tv-programma en de band, moet de website natuurlijk ook zijn. Na de bekendmaking van de winnaars in de tv finale, moet de website direct online zijn op zondag 26 oktober 2008.
Specialisme
Development, Hosting/Streaming, Vormgeving, Webdesign
Techniek:
CMS: Eigen merk, CSS, Javascript, PHP, XHTML
Andere cases van Multimove webworks
2010 - 2016 - Webguide.nl is een onderdeel van High Profile Locaties bv | Privacy statement | Eigendomsrechten
Hosting door Nines