123

Don Diablo

Don Diablo is een van de bekendste en populairste dj’s van Nederland. De stijl van Don Diablo is niet onder één genre te brengen. In zijn carrière heeft hij onder andere electro, techno, trance, hiphop en hardcore gemaakt. Naar eigen zeggen beschouwt hij zijn muziek als “a refreshing blend of musical styles: rock, electro, breaks and hiphop are the main ingredients.”.

Aanpak
Een dj en producer die zelf zeer creatief is in z’n muziekproducties, videoclips en optredens verwacht uiteraard ook een zeer creatief resultaat online. De videoclips en nummers zijn vanzelfsprekend belangrijk.
Maar tegenwoordig is er meer nodig voor een artiest! Een duidelijke kruisbestuiving met andere belangrijke online media zoals Hyves, YouTube en MySpace verwerkten we in de website.

Resultaat
Op de creatieve website maken we gebruik van de modernste technieken om video's, clips en muziekfragmenten online en 'streaming' te laten zien en horen. De fans blijven zo op de hoogte en genieten direct op vele manieren van hun idool.

Opdrachtgever
Sony Music
Doel
Een dj en producer die zelf zeer creatief is in z’n muziekproducties, videoclips en optredens verwacht uiteraard ook een zeer creatief resultaat online.
Doelgroep
Fans en geïnteresseerden
Specialisme
Analytics, Applicaties & widgets, Fullservice internet bureaus, Social media, Vormgeving, Webdesign, Zoekmachine marketing
Techniek:
CMS: Eigen merk, CSS, Flash, Javascript, PHP, XHTML
Andere cases van Multimove webworks
2010 - 2016 - Webguide.nl is een onderdeel van High Profile Locaties bv | Privacy statement | Eigendomsrechten
Hosting door Nines