Deskundigheid die de doelgroep overtuigt

Aanpak > Een gedegen adviestraject, aangevuld door een externe leverancier i.v.m. de cursusplanning software, leidt tot een gefaseerde uitrol van het traject. Op de website komen referenties uitgebreid aan bod, in woord en beeld. Dankzij een kwalitatief goed fotobestand kan de sfeer en uitstraling optimaal worden verzorgd. Een webshop voor diverse producten en een beveiligde klantenportal bedient de bestaande klanten optimaal via internet.

Om medewerkers te voorzien van actuele en juiste informatie ontwikkelt Multimove een gebruiksvriendelijk extranet. Waar medewerkers van IVM zich ook bevinden alle informatie is direct toegankelijk.

Resultaat > Een overzichtelijke en mooie website, drietalig, met uitgebreide en relevante informatie per dienst en product. Perfect passend bij de uitstraling die IVM wil hebben. In het extranet zorgt een 'kennisdatabank' voor een overzichtelijk aanbod van documenten en verslagen.

Geleverde diensten > Advies & ontwikkeling, design, Multimove CMS, maatwerk ontwikkeling, Google tools en training.

Opdrachtgever
Instituut voor Veiligheid en Milieu (IVM)
Merk
Instituut voor Veiligheid & Milieu
Doel
IVM wil meer halen uit internet. Klanten beter bedienen en informeren en aan potentiële klanten beter laten zien waar IVM voor staat en op welke manier ze klanten van dienst is. Met medewerkers in diverse landen moet de interne informatievoorziening ook beter gestructureerd worden.
Doelgroep
Klanten en medewerkers IVM
Specialisme
Analytics, Applicaties & widgets, Corporate Websites, Development, Intranetten, Portals, Webdesign, Webshops, Zoekmachine marketing
Techniek:
CMS: Eigen merk, Flash, Javascript, PHP, XHTML
Andere cases van Multimove webworks
2010 - 2016 - Webguide.nl is een onderdeel van High Profile Locaties bv | Privacy statement | Eigendomsrechten
Hosting door Nines