123

Atalanta Emmen

De gemeente Emmen werkt aan een complete gedaanteverwisseling van het centrum. Ze zijn op weg naar één uitnodigend, toegankelijk en goed bereikbaar stadshart, waar van alles te beleven is. Een nieuw belevenspark, een uniek mensenpark, verbonden door een levendig plein. Maak een aantrekkelijke website welke de komende jaren voor verschillende doelgroepen toegankelijk is en eenvoudig uit te breiden is met diverse online toepassingen.

Aanpak
Na divers overleg tussen de gemeente en Multimove, is besloten de diverse toepassingen als maatwerkmodules aan te bieden in het Multimove CMS. Hierdoor kan werkelijk alles op een makkelijke manier en in één systeem zelf beheerd worden door de gemeente Emmen. Denk hierbij aan nieuws, agenda, flashquotes en banners. En met onder andere de video- en fotoalbummodule heeft de website de mogelijkheid een sterke visuele indruk te geven.

Resultaat
Een sprankelende website, met diverse toepassingen en functionaliteiten, welke zelfstandig en gebruiksvriendelijk beheerd kunnen worden met het achterliggend Multimove CMS. Diverse mogelijkheden om via de website de meningen van mensen te peilen, zoals een poll, enquêtes, het forum en gastenboek. Ook het e-mail marketingprogramma MIX wordt ingezet om verschillende doelgroepen per e-mail te informeren. De webpagina's zijn tevens voor te lezen, dankzij ReadSpeaker. Tenslotte is de website uitgerust met een beveiligd extranet en onderliggende kennisdatabank voor de betrokken partners.

Opdrachtgever
Gemeente Emmen
Doel
Een aantrekkelijke website maken welke de komende jaren voor verschillende doelgroepen toegankelijk is en eenvoudig uit te breiden is met diverse online toepassingen.
Specialisme
Analytics, Fullservice internet bureaus
Techniek:
CMS: Eigen merk, CSS, Flash, Javascript, PHP, XHTML
Andere cases van Multimove webworks
2010 - 2016 - Webguide.nl is een onderdeel van High Profile Locaties bv | Privacy statement | Eigendomsrechten
Hosting door Nines