ING/werken

Door de site ING.nl/werken in lijn te brengen met de 'look and feel' van ING.nl fungeert de site nu als platform om meer uniformiteit aan te brengen in alle uitingen richting de arbeidsmarkt. Een verhoogd gebruikersgemak op de site en het aantrekken van meer unieke bezoekers naar de site zal resulteren in meer respons op de openstaande vacatures.

Mirabeau heeft het concept voor de site ontwikkeld, het design verzorgd en de realisatie van de front-end voor haar rekening genomen. Voor de front-end realisatie is er gebruik gemaakt van de technologieën: HTML, JQuery, Javascript en CSS.
Development heeft ING zelf voor haar rekening genomen. De reden hiervoor was mede dat het platform, Vurv, waarop de sollicitatie procedure draaide en draait in deze fase in gebruik blijft. In een volgende fase zal ook de sollicitatieprocedure onderdeel worden van dezelfde omgeving als het (zoeken op) vacatures zoals deze door Mirabeau is ontwikkeld. Het resultaat mag er zijn; een prachtig redesign in lijn met de andere ING websites en een vernieuwde en verbeterde user experience waar ING intern trots op is.

Intern is de Recruitment site erg goed ontvangen en reageerden medewerkers op de nieuwe website met woorden als ‘makkelijk’, ‘overzichtelijk’, ‘kordaat’ en ‘goed te gebruiken. Traffic naar de site is ook enorm toegenomen dus de inspanningen die reeds gedaan zijn op het gebied van SEO hebben een grote impact op de bezoekersaantallen.

Opdrachtgever
ING
Merk
ING
Doel
ING heeft de ambitie een sterker werkgeversimago te creëren en de arbeidsmarktcommunicatie te optimaliseren met een krachtige uitstraling naar de arbeidsmarkt.
Doelgroep
Iedereen die op zoek is naar een baan.
Specialisme
Interaction design, Zoekmachine marketing
Techniek:
Javascript
Andere cases van Mirabeau
2010 - 2016 - Webguide.nl is een onderdeel van High Profile Locaties bv | Privacy statement | Eigendomsrechten
Hosting door Nines