Sneeuwhoogte.nl en sneeuwverwachting.nl

In 2005 bouwde Mediaweb de website sneeuwhoogte.nl in opdracht van Thomas Pakvis. Deze site werd in korte tijd een groot succes. Inmiddels is sneeuwhoogte.nl de grootste winterportsite van Nederland.

Sneeuwverwachting.nl informeert Nederlandse wintersporters dagelijks over het weer en de sneeuwcondities in de skigebieden. De gedetailleerde weerberichten en het informatieve weblog worden verzorgd door Hajo Smit.

Mediaweb tekende voor ontwerp, realisatie, techniek en hosting. De website is opgemaakt in tableless css en het beheer is mogelijk via een custom CMS met mogelijkheden voor een blog, weerkaarten, weerberichten en het beheer van reacties.

Met ruim 1,5 miljoen bezoekers per winterseizoen bereiken deze sites de complete wintersportmarkt in Nederland. Inmiddels is de site zo groot, dat Sneeuwhoogte B.V. het onderhoud en beheer inhouse doet. Mediaweb verzorgt nog wel de hosting en adviseert/assisteert bij de verdere ontwikkeling van beide sites.

Opdrachtgever
Sneeuwhoogte B.V.
Merk
Sneeuwhoogte.nl / Sneeuwverwachting.nl
Doel
De ultieme website voor wintersporters zijn.
Doelgroep
Alle nederlandse en belgische wintersporters.
Specialisme
Advies/Consultancy, Analytics, Applicaties & widgets, Development, Fullservice internet bureaus, Hosting/Streaming, Interaction design, Portals, Vormgeving, Webdesign, Zoekmachine marketing
Techniek:
AJAX, CMS: Eigen merk, CSS, Javascript, XHTML, XML
Andere cases van Mediaweb
2010 - 2016 - Webguide.nl is een onderdeel van High Profile Locaties bv | Privacy statement | Eigendomsrechten
Hosting door Nines