Restyle: Grapedistrict.nl

Bekijk de video hier: http://www.grapedistrict.nl/video/

Ook al werd Grapedistrict.nl op 11 oktober 2009 al uitgeroepen tot de Beste Wijn Webwinkel van Nederland, de eigenaren van Grapedistrict en Mediaweb dachten dat het nog veel beter kon.

We namen de hele site grondig onder de loep en dachten dat de klanten van Grapedistrict een nog meer persoonijke benadering wel op prijs zouden stellen. Vandaar dat we een 'mijn grapedistrict' hebben gemaakt, waar geregistreerde klanten van Grapedistrict hun oude bestellingen kunnen overzien, makkelijk kunnen nabestellen, favorieten kunnen beheren en persoonlijk aantekeningen bij wijnen kunnen plaatsen.

Een ander interactief onderdeel is het online wijnadvies. Tijdens openingstijden kan je als bezoeker direct chatten met een medewerker van Grapedistrict, die je tegelijkertijd via een webcam kunt zien, om persoonlijk wijnadvies te krijgen. Als was je in een echte winkel.

Verder is de vormgeving en de opmaak van de website subtiel gemoderniseerd en is de hoeveelheid informatie per wijn weer verder uitgebreid. Bij veel wijnen staan nu ook bijpassende recepten en leuke weetjes.

Al met al denken we dat deze vernieuwde website van Grapedistrict genoeg reden zal zijn om ook volgend jaar weer tot Beste Wijnwebwinkel van Nederland te worden uitgeroepen.

Opdrachtgever
Grapedistrict
Merk
Grapedistrict
Doel
Verdere optimalisatie en personalisering van de website.
Doelgroep
Onbezorgde wijnliefhebbers
Specialisme
E-commerce, Fullservice internet bureaus, Hosting/Streaming, Interaction design, Online payment, Vormgeving, Webdesign, Webshops
Techniek:
.NET, AJAX, CMS: Eigen merk, Javascript, XHTML, XML
Andere cases van Mediaweb
2010 - 2016 - Webguide.nl is een onderdeel van High Profile Locaties bv | Privacy statement | Eigendomsrechten
Hosting door Nines