Practicomfort restyle website

Voor Practicomfort, Europa’s grootste mobiliteitsspecialist, ontwikkelde Mediaweb een website gebaseerd op het content management systeem (CMS) van Dynamicweb.

De website sluit kwa vormgeving en toonzetting naadloos aan bij de beproefde marketingmethoden van Practicomfort: simpel, helder, gebruiksvriendelijk, hulpvaardig.

PractiComfort is in 1990 opgericht. Er zijn vestigingen in Nederland, België, Duitsland, Engeland en Frankrijk. Het assortiment bestaat uit producten die de zelfstandigheid en levenskwaliteit verhogen, zoals scootmobielen, trapliften, relaxfauteuils, sta-opfauteuils, instapbaden, badliften, rollatoren en massagebedden. 165 medewerkers zorgen iedere dag voor een topservice.

Opdrachtgever
Practicomfort B.V.
Merk
Practicomfort
Doel
Beheersbaar maken van de content d.m.v. een robuust, flexibel en bovenal gebruiksvriendelijk CMS (content management systeem) en het verhogen van de conversie van de site.
Doelgroep
Mensen met mobiliteitsproblemen en hun directe omgeving.
Specialisme
Advies/Consultancy, Analytics, Corporate websites b2c, Development, E-commerce, E-mail marketing, Fullservice internet bureaus, Hosting/Streaming, Interaction design, Online campagnes, Online interactive advertising, Online marketing, Project/Account, Vormgeving, Webdesign, Webshops, Zoekmachine marketing
Techniek:
.NET, CMS: Eigen merk, CSS, Javascript, XHTML
Andere cases van Mediaweb
2010 - 2016 - Webguide.nl is een onderdeel van High Profile Locaties bv | Privacy statement | Eigendomsrechten
Hosting door Nines