Mobideep Turkiye

In opdracht van het nieuwe bedrijf Mobile Floating Stations realiseerde Mediaweb in slechts 2 weken tijd een hoogwaardige website voor hun product Mobideep. Dit product is een combinatie van zwembaden en pontons die drijven in het water. De website richt zich op hotels, jachthavens, beach clubs en rijke particulieren in Turkije.

De uitstraling van de site moest 'glossy', professioneel en hoogwaardig zijn. We hebben daaarom gekozen voor een mooie, grote achtergrondfoto en een smaakvolle presentatie van de diverse visuals en teksten. Mediaweb ontwierp in één moeite door het logo voor Mobideep Turkiye.

De website moest het concept van Mobideep goed visualiseren en uitleggen en de doelgroep inspireren om deze bijzondere manier om open water om te zetten in terrasruimte en zoetwater zwembaden voor hun eigen bedrijf of woning te overwegen.

Aangezien het concept nog helemaal onbekend is, en het dus kort maar krachtig visueel moet worden uitgelegd, hebben we een fraaie animatie gemaakt waarin een Mobideep configuratie in een lege baai verschijnt. Daarvan hebben we dag- en nachtopnamen gemaakt in Photoshop.

De website is tweetalig opgezet: Engels en Turks.

Opdrachtgever
Mobile Floating Stations
Merk
Mobideep
Doel
Glossy presentatie van nieuw product voor de Turkse markt.
Doelgroep
Hotels, jachthavens, beach clubs en rijke particulieren in Turkije
Specialisme
Advies/Consultancy, Corporate Websites, Development, Fullservice internet bureaus, Hosting/Streaming, Interaction design, Project/Account, Vormgeving, Webdesign
Techniek:
CSS, Javascript, PHP, XHTML
Andere cases van Mediaweb
2010 - 2016 - Webguide.nl is een onderdeel van High Profile Locaties bv | Privacy statement | Eigendomsrechten
Hosting door Nines