Internationale website Royal Talens

Royal Talens is fabrikant van kunstschildersproducten, zoals olieverf, acrylverf, aquarel, en tal van andere verven en accessoires voor kunstschilders.

Talens levert in tal van landen over de hele wereld en is wereldwijd één van de grootste in deze branche met wereldberoemde merken als Rembrandt, Van Gogh, Amsterdam, Decorfin, Talens en Art Creation.

Mediaweb realiseerde in opdracht van Talens een nieuwe website die de nieuwe wereldwijde marketingaanpak van Talens moet ondersteunen. Naast zeer uitgebreide productinformatie bevat de site ook heel veel nuttige en leuke informatie voor en door kunstschilders, van amateur tot professional.

Tevens biedt de site aan kunstenaars uit de hele wereld de mogelijkheid om zich aan een groot kunstminnend publiek te presenteren door gratis hun werk ten toon te stellen. Bezoekers kunnen op deze werken reageren en kunstwerken versturen als e-cards.

Mediaweb tekende voor het concept, grafisch ontwerp, technische realisatie, CMS en de hosting.

Opdrachtgever
Royal Talens B.V.
Merk
Talens
Doel
Internationaal online platform creéren voor professionele en hobbykunstenaars en het uitdragen van de corporate identity van Talens.
Doelgroep
Professionele en hobbyschilders over de hele wereld.
Specialisme
Advies/Consultancy, Analytics, Communities, Corporate websites b2c, Development, Fullservice internet bureaus, Hosting/Streaming, Interaction design, Portals, Project/Account, Vormgeving, Webdesign
Techniek:
CMS: Eigen merk, Javascript
Andere cases van Mediaweb
2010 - 2016 - Webguide.nl is een onderdeel van High Profile Locaties bv | Privacy statement | Eigendomsrechten
Hosting door Nines