Grapedistrict.nl

Wijn is lekker. Wijn is leuk. Maar bij Grapedistrict vinden ze vooral dat je er niet te moeilijk over moet doen. Daarom ontwikkelde Mediaweb voor deze nieuwe wijnwinkelformule een aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke website met shop die op 11 oktober 2009 werd uitgeroepen tot de Beste Wijn Webwinkel 2010 door een vakjury en duizenden bezoekers van de invloedrijke wijnblog By The Grape.


Een mooie beloning voor 5 jaar hard werken en constant verbeteren. Bij grapedistrict vinden ze het namelijk belangrijk dat je op een leuke en makkelijke manier de perfecte wijn kunt vinden. Een wijn die bij jouw eigen smaak past en bij het moment waarop je ‘m gaat drinken.

En dat begint bij een heldere indeling. Niet op basis van landen of jaargangen, maar op basis van smaak en moment. Bij grapedistrict vind je daarom 9 makkelijke categoriën die je meteen op weg helpen naar de wijn die je zoekt.

Mediaweb vertaalde dit concept naar een fraaie website die geheel volgens de laatste technieken is gebouwd (ASP.NET, CSS, MS SQL). Daarnaast realiseerden we een koppeling met IDEAL voor snelle, veilige en vooral ook gemakkelijke betaalmogelijkheden.

Grapedistrict kan de site en de shop zelf helemaal bijhouden middels een handig CMS.

Opdrachtgever
Grapedistrict
Merk
Grapedistrict
Doel
De beste online wijnwinkel van Nederland bouwen, en dat is gelukt!
Doelgroep
Mensen die van lekkere wijn houden, en daar niet ingewikkeld over doen.
Specialisme
Advies/Consultancy, Analytics, Corporate websites b2c, Development, E-commerce, E-mail marketing, Fullservice internet bureaus, Hosting/Streaming, Interaction design, Online payment, Project/Account, Vormgeving, Webdesign, Webshops, Zoekmachine marketing
Techniek:
.NET, AJAX, CSS, Flash, Javascript, XHTML
Andere cases van Mediaweb
2010 - 2016 - Webguide.nl is een onderdeel van High Profile Locaties bv | Privacy statement | Eigendomsrechten
Hosting door Nines