Facebook pagina The Surf Noordwijk - Hobie Cat Nederland

De doelgroep van The Surf is zeer actief op Facebook. Daarom realiseerde Mediaweb voor The Surf Noordwijk - Hobie Cat Nederland een maatwerk Facebookbedrijfspagina waar fans van The Surf en Hobie Cat een leuke korting kunnen verdienen en snel de noodzakelijke informatie over de winkel en onderdelen van de diverse typen Hobie Cat kunnen vinden.

Bezoekers die voor het eerst op de pagina komen, kunnen een coupon t.w.v. 10% korting verdienen door de pagina te 'liken' (Vind ik leuk). Daarmee komen ze op een pagina waar ze de kortingscoupon kunnen downloaden en de actie gelijk kunnen doorsturen naar hun vrienden.

Verder staat er een pagina op waarin de winkel wordt getoond en een speciale pagina waar bezoekers hobiecat onderdelen per type Hobie Cat kunnen vinden en vervolgens online bestellen.

Opdrachtgever
The Surf Noordwijk
Merk
The Surf en Hobie Cat
Doel
Betere branding van de Facebook fanpage van de watersportwinkel The Surf uit Noordwijk, tevens importeur van Hobie Cat in Nederland. Tevens het verzamelen van 'likes' d.m.v. een leuke kortingsactie.
Doelgroep
zeilers, watersporters
Specialisme
Advies/Consultancy, Applicaties & widgets, Communities, Development, Fullservice internet bureaus, Hosting/Streaming, Interaction design, Online campagnes, Project/Account, Social media, Viral marketing, Vormgeving, Webdesign
Techniek:
CSS, PHP, XHTML
Andere cases van Mediaweb
2010 - 2016 - Webguide.nl is een onderdeel van High Profile Locaties bv | Privacy statement | Eigendomsrechten
Hosting door Nines