Academy PRO

Academy PRO stelt de personeelsafdeling van een bedrijf in staat om een eigen bedrijfsopleidingenwebsite te maken waarin ze zelf het opleidingenaanbod voor hun medewerkers makkelijk kunnen beheren en medewerkers kunnen zoeken in het aanbod en zich voor een opleiding kunnen aanmelden.

De website bestaat daarom feitelijk uit twee onderdelen: ten eerste een op de verkoop gerichte website waar potentiele klanten van NTI Bedrijfsopleidingen het concept kunnen bekijken en ten tweede de beheeromgeving voor de bedrijven zelf.

De beheeromgeving kunnen bedrijven personaliseren met hun eigen logo, hun eigen selectie van opleidingen van het NTI eventueel aangevuld met andere opleidingen en hun personeelsbestand. Medewerkers kunnen een opleiding uitzoeken en aanvragen. De personeelsafdeling kan dan de aanvraag toekennen of afwijzen.

Opdrachtgever
NTI Bedrijfsopleidingen
Merk
Academy PRO
Doel
NTI Bedrijfsopleidingen maakte onderdeel uit van de op consumenten gerichte website NTI.NL. Dit was onwenselijk, omdat NTI Bedrijfsopleidingen een zakelijke doelgroep moet aanspreken. Daarom moest er een aparte website komen met een aparte online dienst voor de klanten van NTI Bedrijfslopleidingen onder het motto: "creëer uw eigen opleidingscentrum".
Doelgroep
Personeelsafdelingen van bedrijven
Specialisme
Advies/Consultancy, Analytics, Corporate Websites, Development, Fullservice internet bureaus, Hosting/Streaming, Interaction design, Project/Account, Vormgeving, Webdesign
Techniek:
CMS: Eigen merk, CSS, Flash, Javascript, PHP, XHTML
Andere cases van Mediaweb
2010 - 2016 - Webguide.nl is een onderdeel van High Profile Locaties bv | Privacy statement | Eigendomsrechten
Hosting door Nines