123

Digital Asset management

Meerdere klanten van LUKKIEN maken gebruik van de (in huis) ontwikkelde digital asset management tool. Oorspronkelijk was het Philips die LUKKIEN de opdracht gaf voor ontwikkeling, waar er inmiddels meerdere internationale organisaties gebruik van maken. LUKKIEN verzorgt naast de applicatie ook het onderhoud, de in huis hosting en de support desk voor gebruikers.

De applicatie maakt het voor organisaties met grotere hoeveelheden marketing assets mogelijk om op gestructureerde wijze marketing assets (print bestanden, losse beelden, source files, film bestanden, POS producten) centraal op te slaan, te beheren en beschikbaar te stellen voor uiteenlopende groepen gebruikers. De applicatie is voorzien van workflow en approval chains (inclusief online proofing van hoge resolutie bestanden), waardoor alle lagen in een organisatie hun eigen taken kunnen uitvoeren binnen het systeem. Centraal beheer van assets voorkomt dubbele uitgaven in marketing budgetten en stimuleert juist gebruik van vastgelegde visuele stijlen waardoor merkconsistentie ontstaat. Doordat de marketing assets direct na akkoord vanuit de workflow op het extranet beschikbaar zijn en fysieke distributie niet meer nodig is, wordt de time-to-market aanzienlijk verkort.

Opdrachtgever
o.a. Philips, Mitsubishi en G-Star
Doel
Ontsluiten en (centraal) beheersbaar maken van marketing assets, brand consistency verhogen, time-to-market verkorten, kosten verlagen.
Doelgroep
Bedrijven, Beleidsmakers, Medewerkers en Pers
Specialisme
Advies/Consultancy, Applicaties & widgets, Development, Hosting/Streaming, Portals
Techniek:
AJAX, JAVA, Javascript, XHTML, XML, XSLT
Andere cases van Lukkien BV
2010 - 2016 - Webguide.nl is een onderdeel van High Profile Locaties bv | Privacy statement | Eigendomsrechten
Hosting door Nines