123

Schrijversmarkt

Op dit co-creatieplatform voor schrijvers bepaalt de massa welk boek uitgegeven moet worden. Het publiek stemt op de ingezonden manuscripten en de start-up geeft het boek vervolgens uit via de eigen uitgeverij Het Tweede Gezicht.

Liones bouwde Schrijversmarkt in samenwerking met Home Academy Publishers. Folef van Nispen, uitgever:

"Het is niet alleen printing on demand, zoals je daar vele initiatieven in hebt. Wij springen in op het proces waarbij de schrijver naar een uitgever zoekt en laten ondertussen de stem van het publiek meetellen."

Gebruiker wordt uitgever
Gebruikers verplaatsen zich op Schrijversmarkt in de rol van uitgever: zij kunnen voor 5 euro een punt kopen en deze als supporter bij een bepaald manuscript onderbrengen. Wanneer een manuscript 250 unieke supporters heeft, wordt het uitgegeven door uitgeverij Het Tweede Gezicht en verschijnt het in de boekwinkel. Supporters ontvangen een unieke eerste druk met daarin de naamsvermelding van de eerste 250 supporters.

Wie 10 of meer punten investeert in een manuscript, ontvangt voor elk punt een door de schrijver gesigneerde unieke eerste druk met daarin zijn naam vermeld als Grote Supporter.

Opdrachtgever
Home Academy Publishers
Doel
Elke schrijver in Nederland
Doelgroep
Schrijvers, investeerders en uitgevers
Specialisme
Development, Webdesign, Fullservice internet bureaus, E-commerce, Online marketing, Social media
Techniek:
.NET, Javascript, CSS, XHTML, XML, Flash, AJAX, JAVA, CMS: Eigen merk
Andere cases van Liones
2010 - 2016 - Webguide.nl is een onderdeel van High Profile Locaties bv | Privacy statement | Eigendomsrechten
Hosting door Nines