Linkwell - Reed Business Recruitment Platform

Voor Reed Business heeft Liones een niche-recruitment platform ontwikkeld, genaamd Linkwell.nl. In de UK is Reed Business al langere tijd succesvol met haar recruitment strategie. Dit nieuwe platform geeft Reed Business de mogelijkheid om dat nu ook in Nederland te worden.

Het nieuwe platform is in bèta live gegaan voor de niches zorg, ICT, finance, juridisch en HR. Op basis van feedback van klanten en kandidaten zal de site verder worden verbeterd en uitgebouwd met nieuwe niches. Deze zogenaamde ‘verticals’ zijn allemaal snel uit te rollen binnen het gerealiseerde platform.

Het platform is uitgerust met een geavanceerd creditsysteem waardoor bedrijven eenvoudig en direct vacatures kunnen kopen en plaatsen. Vacatures zijn te plaatsen binnen één of meerdere niches of op het gehele netwerk. Op basis van uitgebreide statistieken hebben werkgevers inzicht in de resultaten van hun plaatsingen. Reed Business is daarnaast in staat om continu relevante statistieken zoals zoekopdrachten- en resultaten, pageviews en sollicitaties te monitoren.

Het platform is zo ontwikkeld dat heel snel nieuwe verticals en vacature delen voor de huidige uitgaven ontwikkeld kunnen worden. Online voorbeelden van verticals zijn bijvoorbeeld jobsinfinance.nl en juridischebanenbank.nl. Maar ook het vacaturedeel binnen bijvoorbeeld www.elsevier.nl wordt geleverd door het Linkwell platform.

Opdrachtgever
Reed Business
Doelgroep
Werkgevers en werkzoekenden
Specialisme
Advies/Consultancy, Communities, Development, Portals
Techniek:
.NET, CMS: Eigen merk
Andere cases van Liones
2010 - 2016 - Webguide.nl is een onderdeel van High Profile Locaties bv | Privacy statement | Eigendomsrechten
Hosting door Nines