Wie zijn we?

We zijn een fullservice internetbureau dat oplossingen bedenkt en realiseert om mensen blijvend te binden en te boeien. Onze roots liggen in de mediawereld maar onze kennis zetten we breder in. Klop bij ons niet aan voor een vluchtige campagnesite. Doe dat wel als je op lange termijn relevant wilt zijn voor je doelgroep.

Wat doen we?

Met onze jarenlange expertise zijn we in staat om websites te bedenken en te realiseren die zichtbare resultaten leveren in termen van omzet, kostenbesparing en klanttevredenheid.

In onze aanpak draait alles om het behalen van maximaal rendement. We begeleiden klanten van begin tot eind. Dat begint bij het bepalen van de online strategie. Wat zijn de trends en wat betekent dat voor u? Online verdienmodellen, social media, usability, zoekmachine optimalisatie (seo) en het behouden van abonnees. Wij hebben het overzicht. We weten wat wel en niet werkt en handelen daar naar.

Als de juiste strategische keuzes zijn gemaakt, bouwen we de websites en applicaties op een zo efficiënt mogelijke manier. Vaak door bestaande functionaliteit te hergebruiken. Vervolgens gaan we meten om zo continu tot verbetering te komen. Dat is de kracht van internet. Zo doen we ons eigen werk en zo willen we werken voor onze klanten.

Opdrachtverdeling

10% Automatisering / IT
10% Banen / Uitzendbureaus / Detachering
40% Media / Uitgeverijen
40% Overig

Soort opdrachten

5% Zoekmachine marketing
35% Development
20% Fullservice internet bureaus
10% Online marketing
5% Social media
10% Advies/Consultancy
5% Analytics
10% Communities
image

Opdrachtgevers

image
Bedrijfsinformatie
Opgericht: 1999
Onderdeel van: Liones Groep
Contact: J. Benedictus
Medewerkers: 20 > 50
Uurtarief: €69,00 – € 140,00
Brancheverenigingen: IPAN, PIBN
Techniek: .NET, PHP, Javascript, CSS, XHTML, XML, AJAX, JAVA, CMS: Joomla, CMS: Eigen merk, CMS: Drupal, CMS: Wordpress, E-commerce: Magento, E-commerce: osCommerce, Liferay
Tel.: 070 319 1923
Website: www.liones.nl

Sterke punten

Vraag meer informatie aan Vraag een afspraak aan
Cases van Liones
2010 - 2016 - Webguide.nl is een onderdeel van High Profile Locaties bv | Privacy statement | Eigendomsrechten
Hosting door Nines