123

Recruitmentsite Luchtverkeersleider

Voor de Luchtverkeersleiding Nederland (LVNL) heeft IPROFS haar huidige recruitment website vervangen door een moderne Web 2.0 website. Deze website gaat uitgebreid de interactie aan met potentiële kandidaten en zal tot meer sollicitanten leiden voor de functie van luchtverkeersleider.
De nieuwe recruitment site van LVNL is onlangs genomineerd voor de Dutch Interactive Awards 2010.
De functionele en de technische eisen voor deze website waren hoog, omdat er bepaalde technieken voor het eerst gebruikt werden. Hierbij kunt u denken aan koppelingen met social media zoals Hyves en Facebook, de integratie van 360 graden video in de homepage van de site en koppelingen met YouTube en Flickr. Ook de integratie van realtime informatie, zoals het actueel baangebruik op Schiphol, de actuele windrichting en -snelheid op de luchthaven worden weergegeven.
IPROFS heeft voor de realisatie van deze business case het Hippo content management systeem ingezet. Hippo CMS was nieuw voor deze klant, evenals onze Scrum projectaanpak.
IPROFS heeft het project binnen scope en budget opgeleverd en de overige verwachtingen van de klant overtroffen, met name op het gebied van de samenwerking en de processen. De site is inmiddels geaccepteerd en heel stabiel.

Opdrachtgever
Luchtverkeersleiding Nederland
Doel
Vervangen van huidige recruitmentsite
Doelgroep
Pas afgestudeerden
Specialisme
Actiesites, Development, Fullservice internet bureaus, Social media
Techniek:
CMS: Hippo, JAVA
Andere cases van iPROFS B.V.
2010 - 2016 - Webguide.nl is een onderdeel van High Profile Locaties bv | Privacy statement | Eigendomsrechten
Hosting door Nines