1

BPV toolbox

De BPV Toolbox bevat een groot aantal bronnen over het onderwerp Werkplekleren. De term werkplekleren wordt gebruikt om alle vormen van leren in authentieke (arbeids)situaties aan te duiden (bijvoorbeeld stage, beroepspraktijkvorming, leren in een praktijkleercentrum, etc.).
In het proces van het werkplekleren is een aantal fases te onderscheiden. De content is primair ingedeeld naar deze fases. Daarnaast zorgen filters en zoekmogelijkheden voor een overzichtelijke representatie van de content naar bijvoorbeeld doelgroep, onderwijsinstelling, studierichting of trefwoord.

Het platform is gebaseerd op Web 2.0. principes en 'User Generated Content'; stakeholders kunnen documentatie die zij ook relevant achten voor anderen uploaden en voorzien van relevante metadata, zodat de kennis eenvoudig gedeeld kan worden.

Websight heeft invulling gegeven aan de conceptuele en functionele uitwerking in de voorbereidende fase van het project. Daarnaast is ook het interaction design en het grafisch webdesign door Websight uitgewerkt. De technische basis die Websight heeft gebruikt bij de realisatie van het platform is Fileo Mediashare.

Opdrachtgever
Kennisnet / MBO2010
Merk
BPV toolbox
Doel
Opleidingen, leerbedrijven en leerlingen informatie laten delen op het gebied van werkplekleren (BPV).
Doelgroep
Leerbedrijven, opleidingen en leerlingen
Specialisme
Advies/Consultancy, Communities, Development, Fullservice internet bureaus, Interaction design, Project/Account, Vormgeving, Webdesign
Techniek:
AJAX, CMS: Eigen merk, CSS, PHP
Andere cases van internetbureau Websight
2010 - 2016 - Webguide.nl is een onderdeel van High Profile Locaties bv | Privacy statement | Eigendomsrechten
Hosting door Nines