Insiders Online: Internet professionals

Yakult corporate website

Werkzaamheden: advies, realisatie, onderhoud

De vraag:
Insiders is gevraagd een aansprekende en vriendelijke corporate website te ontwikkelen voor Yakult om bezoekers van de website op een speelse manier te informeren over alles rondom het product Yakult, van de geschiedenis tot de organisatie achter het product.

De uitdaging
Een grafische en technische website ontwikkelen die toch goed vindbaar is door de bezoeker. Daarnaast dient er voldoende ruimte voor actiematige campagnes te zijn en dient de website voldoende feedbackmomenten aan te bieden voor de consument zodat men vragen kan stellen en reacties kan geven.

De oplossing
Insiders heeft een techniek ontwikkeld waarbij een interactieve website in Flash ontwikkeld wordt en tevens geoptimaliseerd kan worden voor zoekmachines. In de aansprekende website zijn actiematige campagnes geïntegreerd zoals de interactieve darmgezondheidstest. Verder bevat de website een interactief community deel ‘ik doe mee met Yakult’. Hier kan de bezoeker onder andere het Yakult Live! Magazine downloaden, foto’s delen en chatten met een diëtist van Yakult. De doelstelling hiervan is betrokkenheid van de bezoeker verhogen zodat deze zich identificeert met Yakult.

Meer weten?
Bel Ruben Haverkamp, Projectleider, 073 – 684 15 90

Opdrachtgever
Yakult
Specialisme
Fullservice internet bureaus
Techniek:
CMS: Eigen merk
Andere cases van Insiders Online: Internet professionals
2010 - 2016 - Webguide.nl is een onderdeel van High Profile Locaties bv | Privacy statement | Eigendomsrechten
Hosting door Nines