Insiders Online: Internet professionals

Projectenwebsite Gemeente Boxtel

Werkzaamheden:
advies, design, realisatie, onderhoud

De vraag:
De Gemeente Boxtel voert projecten uit waar zowel interne als externe partijen bij zijn betrokken. Insiders is gevraagd een interactieve online omgeving te ontwikkelen waar projectinformatie wordt ontsloten en waar gecommuniceerd kan worden tussen de verschillende projectleden en partijen. Naast het faciliteren van de samenwerking dient de website ook als communicatiekanaal om bewoners te informeren en betrekken bij gemeentelijke projecten.

De uitdaging
Het ontwikkelen van een online omgeving waarop informatie wordt weergegeven op basis van toegangsrechten van bewoners en medewerkers.

De oplossing:
Het portaal bestaat uit twee gedeeltes, een publieke website voor de burgers en geïnteresseerden en een afgeschermd omgeving genaamd "Atelier" voor de projectmedewerkers. De website en het Atelier hebben een thematische indeling waaronder alle projecten zijn ondergebracht. Op deze manier kan men snel de juiste projecten terug vinden. Het Atelier ontsluit meer informatie en geeft de projectleden de mogelijkheid om samen te werken. Aan de hand van rechten kunnen projectleden in het Atelier agenda’s opstellen, projectgroepen beheren, documenten delen en projectleden te bekijken met wie ze worden samengewerkt.

Meer weten?
Bel Ralph van der Ven, Projectleider, 073 – 684 15 90

Opdrachtgever
Gemeente Boxtel
Specialisme
Fullservice internet bureaus
Techniek:
CMS: Eigen merk, CSS, Javascript, PHP, XHTML, XML, XSLT
Andere cases van Insiders Online: Internet professionals
2010 - 2016 - Webguide.nl is een onderdeel van High Profile Locaties bv | Privacy statement | Eigendomsrechten
Hosting door Nines