Hollandse Hoogte | [image]store

Wie zijn we?

Hollandse Hoogte en [image]store zijn fotobureaus, die jaarlijks tienduizenden foto’s leveren aan kranten, tijdschriften, reclame- en designbureaus en bedrijven. Wij vertegenwoordigen ruim 300 Nederlandse fotografen en meer dan 100 buitenlandse fotobureaus. Via onze online beeldbanken kunnen klanten kiezen uit 6 miljoen foto’s.

Beeld is de afgelopen jaren steeds belangrijker geworden als het gaat om communicatie en informatieoverdracht. We staan er zelden bij stil, maar onze kennis over de wereld waarin we leven is voor het overgrote deel gebaseerd op beelden. Beeld bepaalt wat we denken en wat we doen.

Nooit eerder werden er zo veel foto’s gemaakt en gebruikt als nu. Het aanbod is overweldigend, maar ook sterk wisselend wat betreft prijs en kwaliteit.
Door het massale gebruik van beeld wordt het steeds moeilijker om op te vallen. Impact en stopping power vragen om onderscheidende, krachtige fotografie. Kwaliteit, die het verschil kan maken dat is wat Hollandse Hoogte en [image]store hun klanten bieden.

We zijn ontstaan uit een gerenommeerd reclamebureau. Dus marketing en communicatie zitten in onze roots. Onze pioniersgeest zit in onze dna en dat vertaalt zich dagelijks in toekomstgericht denken.

We hebben geleerd dat een gedegen aanpak minstens zo essentieel is als strategie, creatie en techniek. Wij krijgen dingen voor elkaar en beseffen, mede door onze lange ervaring, wat klanten belangrijk vinden.

Bij ons dus geen theoretische bloemlezingen, onbegrijpelijke technische taal of gehypte aanbevelingen. Wij helpen klanten aan goede online communicatie. We doen dit middels een gestructureerde aanpak, creatief denken, veel lol, uitstekend projectmanagement en vooral een vergaande toewijding voor de belangen van onze klanten.

Wat doen we?

Bij Hollandse Hoogte en [image]store staan kwaliteit en service centraal. We zijn altijd op zoek naar nieuwe, bijzondere fotografen en fotocollecties. Onze websites worden voortdurend vernieuwd en verbeterd om het zoeken van het juiste beeld zo eenvoudig en efficiënt mogelijk te maken. En onze 35 medewerkers helpen onze klanten bij het vinden van de beste foto en adviseren over gebruik en rechten.

Hollandse Hoogte richt zich op de redactionele markt, kranten, tijdschriften, websites, educatieve uitgaven en tv programma’s. Vaste klanten kunnen 24/7 direct, zelf high res foto’s downloaden. Wie niet zelf wil of kan zoeken, kan dat gratis door de fotoredacteuren van Hollandse Hoogte laten doen.
Voor een groeiend aantal grote bedrijven (waaronder KLM, Schiphol en Philips) verzorgt Hollandse Hoogte de bedrijfsfotografie.

[image]store bedient de markt voor commerciële communicatie: reclame- en communicatiebureaus, design- en pr-bureaus, internetbureaus, grafische ontwerpers.
We adviseren onze klanten over rechtenkwesties (auteurs- en portretrecht) en helpen bij het vinden van het beste beeld.
Naast foto’s kunnen bij [image]store ook videoclips worden gekocht.

Hollandse Hoogte en [image]store beschikken samen over een grote hoeveelheid kennis en ervaring en een enorm netwerk in binnen- en buitenland.

Wij nemen beeld heel serieus, omdat we weten hoe belangrijk het juiste beeld is voor onze klanten.

Opdrachtverdeling

0% Reclame / Communicatie

Soort opdrachten

0% Vormgeving
image

Opdrachtgevers

  • KLM
  • Schiphol
  • Philips
image
Bedrijfsinformatie
Opgericht: 1985
Contact: Image Store
Medewerkers: 20 > 50
Tel.: 020 530 6070
Website: www.imagestore.nl

Sterke punten

Vraag meer informatie aan Vraag een afspraak aan
2010 - 2016 - Webguide.nl is een onderdeel van High Profile Locaties bv | Privacy statement | Eigendomsrechten
Hosting door Nines