Nieuw design + website TheBabyWishlist

Een zwangerschap is een periode waarin er veel nieuwe dingen op je afkomen. Een tijd waarin je soms vragen hebt, maar zeker ook een periode waarin je regelmatig geconfronteerd wordt met ongevraagd advies of onjuiste informatie. Of er is niemand om antwoord te geven op jouw vraag, op het moment dat die vraag zich opdringt. Om nog maar te zwijgen van personeel in winkels dat je van alles probeert te verkopen 'omdat je dat straks echt nodig zult hebben'. En later blijkt dat helemaal niet het geval te zijn. Zonde van het geld. Althans, dat is onze persoonlijke ervaring en dat bracht ons op het idee om The BabyWishList op te zetten.

Opdrachtgever
TheBabyWishlist
Merk
TheBabyWishlist
Doel
Totdat je kind wordt geboren valt er veel te organiseren en te plannen. Niet iedereen wil dit zelf doen of heeft daar de tijd voor. Het team van The BabyWishList neemt dit graag van je over. Vraag om de mogelijkheden en een offerte.
Doelgroep
The BabyWishList: voor kosteloos persoonlijk en professioneel advies tijdens je zwangerschap en daarna, op het moment dat jij dat wilt.
Specialisme
Online payment, Vormgeving, Webdesign, Webshops
Techniek:
CMS: Eigen merk, CSS, Javascript
Andere cases van FFOOFF
2010 - 2016 - Webguide.nl is een onderdeel van High Profile Locaties bv | Privacy statement | Eigendomsrechten
Hosting door Nines