Fabrique [merken, design & interactie]

D-reizen

Veel reissites dwingen de klant te kiezen uit termen als “autovakantie” of “stedentrip” als zij op zoek zijn naar een vakantiebestemming. Uit onderzoek van Fabrique bleek dat de meeste consumenten zo niet denken. Op D-reizen.nl kun je vrij zoeken (“camping Frankrijk”), maar ook heel gericht een datum kiezen, bladeren door thema’s of gewoon snel op de wereldkaart je gewenste bestemming aangeven. D-reizen.nl biedt je informatie over de specifieke accommodaties, highlights uit de omgeving en vult dat direct aan met de goedkoopste prijs van de vakantie in kwestie.

Werkzaamheden Fabrique/Q42
Online strategie, concept, user research, use cases, ontwerp, user testing, client-side development, server-side development, software architecture, system integration, analytics, contentcreatie.

Achtergrond
“D-reizen.nl is jouw slimme partner bij het vinden van de beste vakantie” is de propositie die als uitgangspunt werd gehanteerd voor de nieuwe website van D-reizen. Fabrique formuleerde deze propositie op basis van de eigen visie op vakantieverkoop via internet.

Resultaat
Dat bezoekers een slimme partner waarderen blijkt uit de resultaten in de eerste 3 maanden: het aandeel bezoekers uit organische zoekresultaten –onbetaalde resultaten in een zoekmachine- steeg met 10%, de conversie op pakketreizen met maar liefst 30%.
Daarnaast legde technisch partner Q42 met de nieuwe site een solide en flexibele basis voor verdere ontwikkeling van de site.

Meer weten?
Bel Gert Hans Berghuis,
015 219 56 19

Opdrachtgever
D-reizen
Doel
De belangrijkste doelstelling voor het vernieuwde D-reizen.nl is een hogere conversie en meer bezoek. Ook moet de onafhankelijkheid en de breedte van het aanbod van D-reizen worden versterkt. Daarnaast was D-reizen.nl toe aan een nieuwe back-end, een nieuw fundament voor de toekomst.
Specialisme
Webdesign
Techniek:
XHTML
Andere cases van Fabrique [merken, design & interactie]
2010 - 2016 - Webguide.nl is een onderdeel van High Profile Locaties bv | Privacy statement | Eigendomsrechten
Hosting door Nines