Zadkine

De website www.zadkine.nl is gebaseerd op het Content Management Systeem (CMS) Sitecore 6. De website rust op de 3 pijlers studeren, zadkine en samenwerken.

De kerngedachte van het concept is het faciliteren van het keuzeproces van de potentiële student. Oriënteren, filteren, vergelijken, selecteren en kiezen. Het antwoord op deze behoefte is de Studiewijzer. Door middel van een aantal keuzes; interesse, regio, leerweg en niveau kom je als studiekiezer snel tot een selectie van interessante opleidingen. De belangrijkste doelgroep van Zadkine zijn potentiële studenten. Deze worden dan ook prominent bediend op de homepage. Dit heeft ook tot gevolg dat er voor een beknopte hoofdnavigatie is gekozen. Studeren, Zadkine en Samenwerken. Deze laatste pijler bedient het bedrijfsleven en de professionals. De structuur wordt verrijkt met 5 thema’s; werving, betrokkenheid, behoud, ontwikkeling en maatschappelijk belang. Om deze 5 thema’s te laden zijn er door de website heen een aantal plaatsen benoemd om dit te kunnen doen.

Opdrachtgever
Zadkine
Merk
Zadkine
Doel
Aanleiding voor het project Zadkine.nl is de behoefte aan een compleet nieuwe website met als belangrijk uitgangspunt het binden van alle betrokken doelgroepen binnen en buiten Zadkine. Zadkine.nl is het belangrijkste ‘uithangbord’ richting deze doelgroepen en dient qua uiterlijk te voldoen aan de huidige tijd, met alle gewenste functionaliteiten. Kortom een website die uitstekend navigeert, interacteert en communiceert. Het nieuwe Zadkine.nl is daarmee de basis van Zadkine’s online strategie die primair gericht is op kwalitatieve werving van nieuwe leerlingen.
Specialisme
Corporate Websites
Techniek:
AJAX, CMS: Sitecore
Andere cases van Evident
2010 - 2016 - Webguide.nl is een onderdeel van High Profile Locaties bv | Privacy statement | Eigendomsrechten
Hosting door Nines