123

Vrede van Utrecht 2013

Vrede van Utrecht 2013 is een website waarmee de Vrede van Utrecht zowel zijn bestaansrecht als zijn culturele programma kan communiceren aan enerzijds de doelgroep en anderzijds de subsidieverstrekkers en sponsoren.

Evident heeft de website ontwikkeld op basis van de Kentico Community Site. Community Site biedt, naast een CMS op basis van asp.net een aantal out-of-the-box modules die direct inzetbaar zijn, zoals een social media-module, content rating en Flickr- en Youtube-integratie. Hierdoor was Evident in staat binnen 5 weken de site te realiseren.

Opdrachtgever
Vrede van Utrecht
Doel
Een gedeelte van de activiteiten en verschillende programma’s van de Vrede van Utrecht worden niet direct geassocieerd met de stichting zelf. De voormalige website en merkenstructuur zijn te benoemen als oorzaak voor dit probleem. Een doel van de VVU is het communiceren van het bestaansrechts van de stichting. Te weten het historisch feit dat voltrok in het jaar 1713. Naast het communiceren van het historisch verhaal moet de website een stuk bewijs ontsluiten richting subsidieverstrekkers en sponsoren.
Specialisme
Actiesites
Techniek:
Overig
Andere cases van Evident
2010 - 2016 - Webguide.nl is een onderdeel van High Profile Locaties bv | Privacy statement | Eigendomsrechten
Hosting door Nines