Techniekwijzer Hogeschool van Amsterdam

De techniekwijzer is een applicatie/portal waarmee de zich oriënterende scholier of doorstromer beter inzicht krijgt in de diverse technische opleidingen.

Het uitgangspunt van de site is dat de bezoeker in 1 scherm zowel het overzicht te zien krijgt als de mogelijkheid krijgt om in te zoomen op de tijdslijn van een opleiding. Hiermee worden zowel de bezoeker die iets met techniek wil doen als de bezoeker die achter de schermen bij een specifieke opleiding wil kijken op maat bediend. Onafhankelijk van elkaar kunnen de opleiding wervend communiceren en beleving toevoegen of juist de showstoppers die studiesucces in de weg staan in beeld brengen. Met behulp van de interessewijzer kan een bezoeker op eenvoudige wijze relevantie aanbrengen in het totaaloverzicht van de technische opleidingen.

Opdrachtgever
HVA
Merk
Hogeschool van Amsterdam
Doel
Doelstelling vanuit de Hogeschool van Amsterdam was het verbeteren van het studieresultaat van de studenten van het domein Techniek. Om tot deze verbetering te komen is het optimaal faciliteren van het oriëntatieproces een vereiste. De opdracht van HvA luidde dan ook: Ontwikkel een applicatie/portal waarmee de zich oriënterende scholier of doorstromer beter overzicht en vooral ook inzicht in het opleidingsprofiel en perspectief van onze opleiding kan verkrijgen en daarmee een betere keuze maakt.
Specialisme
Actiesites
Techniek:
Flash, XML
Andere cases van Evident
2010 - 2016 - Webguide.nl is een onderdeel van High Profile Locaties bv | Privacy statement | Eigendomsrechten
Hosting door Nines