Staatsbosbeheer Buitenleven

In de website wordt een teaserbutton opgenomen waarmee de Buitenleven “belevingswereld” kan worden geopend. Door te klikken op de button, opent de “belevingswereld” zich over de pagina heen.

In de belevingswereld kunnen op intuitieve visuele manier “belevingen” worden opgeroepen in de vorm van een videobestand, slideshow van beelden, geluidsfragment e.d. De detailelementen openen zich binnen de “belevingswereld”. Vanuit deze detailelementen kunnen links naar detailpagina’s worden aangeboden om content die al in de site aanwezig is op een heel ander manier te ontsluiten.

Opdrachtgever
Staasbosbeheer
Doel
Staatsbosbeheer heeft een aantal vakantiewoningen en kampeerterreinen, die door het onderdeel ‘Buitenleven’ van Staatsbosbeheer worden geëxploiteerd. Binnen de website www.staatsbosbeheer.nl kan in de ‘Overnachten’-pijler worden gezocht door het aanbod en kunnen de vakantiewoningen worden geboekt. De pijler is functioneel opgezet en laat de kwaliteit van de woningen en de kampeerterreinen onvoldoende zien. Staatsbosbeheer wil de exclusiviteit van het aanbod beter benadrukken.
Specialisme
Online campagnes
Techniek:
Flash
Andere cases van Evident
2010 - 2016 - Webguide.nl is een onderdeel van High Profile Locaties bv | Privacy statement | Eigendomsrechten
Hosting door Nines