ROC A12

De kerngedachte van het concept is het op een persoonlijke manier aanspreken van studenten op een prominente plaats op de website. Dit gebeurt door een grote carrousel op de homepage, waar diverse personen vanuit hun eigen perspectief hun visie geven op ROC A12. Daarnaast is het natuurlijk van groot belang dat potentiële studenten of cursisten snel de opleiding vinden die bij ze past. Dit wordt gefaciliteerd in de opleidingswijzer waarmee intuïtief door alle opleidingen in de 6 domeinen genavigeerd kan worden. Ook biedt de site een aantal directe ingangen naar antwoorden op vragen uit de praktijk zoals “zijn er opleidingen voor kantoorfuncties?”

Deze elementen vormen samen een duidelijke, frisse en persoonlijk aansprekende website die de bezoeker een goed beeld geeft van de mogelijkheden die ROC A12 biedt.

Opdrachtgever
ROC A12
Merk
ROC A12
Doel
Aanleiding voor het ontwerpen en ontwikkelen van de nieuwe website voor ROC A12 is de wens om op een heldere en aansprekende manier studenten en andere doelgroepen te kunnen informeren en binden. De nieuwe website is het belangrijkste communicatiemiddel naar de diverse doelgroepen, het is dus van groot belang dat de site uitstekend navigeert en communiceert. Daarnaast is de website de online vertaling van de nieuwe huisstijl van ROC A12.
Specialisme
Corporate Websites
Techniek:
CMS: Sitecore
Andere cases van Evident
2010 - 2016 - Webguide.nl is een onderdeel van High Profile Locaties bv | Privacy statement | Eigendomsrechten
Hosting door Nines