ProRail

De nieuwe e-recruitment website waarop alle vacatures van ProRail te vinden zijn. De site is actueel, doelgroepgericht, sluit aan bij de overige websites en offline campagnes van ProRail en is makkelijk te onderhouden voor de medewerkers. Op de site is een mooie Flash carrousel te zien met daarin foto’s met citaten van huidige medewerkers.

Voor het tonen van en reageren op de vacatures is een koppeling gemaakt met People XS. Hierbij wordt onderscheid gemaakt tussen interne en externe vacatures. Interne vacatures worden alleen binnen het netwerk van Prorail getoond.

Opdrachtgever
ProRail
Doel
Alle online communicatie van de organisatie in kaart samenbrengen in een sterk Multi-site platform. In de voorgaande jaren waren er talloze exotische doelgroep-, actie-, micro- en corporate sites ontstaan met ieder hun eigen uitstraling, huisstijl, tone of voice en techniek. Hierdoor was de uitstraling van het merk diffuus en had ProRail weinig impact in de online markt door het ontbreken van een online huisstijl, transparantie en samenhang.
Specialisme
Actiesites
Techniek:
Flash
Andere cases van Evident
2010 - 2016 - Webguide.nl is een onderdeel van High Profile Locaties bv | Privacy statement | Eigendomsrechten
Hosting door Nines