123

Hogeschool Utrecht - Corporate website

Evident realiseerde voor HU een set aan websites, die gezamenlijk het HU huis vormen. Deze website is inmiddels gekozen tot Onderwijs website van jet jaar 2009.
De subsites hebben een aantal overeenkomsten, zoals manier van navigeren en de doorgevoerde huisstijl, maar toch ieder hun eigen karakter hebben en daardoor een specifieke doelgroep kunnen aanspreken. De sites hebben allemaal hun eigen siteguide, die samen komen op www.hu.nl en daar de bezoeker welkom heten. Over de sites heen is het complete aanbod van de HU altijd snel beschikbaar via een Flash navigator.

Virtuele wereld: voor de bachelors doelgroep, de scholieren die een studie moeten kiezen, is een concept bedacht waarbij echte studenten de studiekiezers meenemen in hun wereld en zo een indruk geven van de studentenwereld HU. Belangrijk hierbij is dat de studiekiezer een goede indruk krijgt van de opleiding en alles eromheen om zo de studie-uitval in het eerste jaar te verminderen.

Opdrachtgever
Hogeschool Utrecht
Merk
Hogeschool Utrecht
Doel
Internet, een site die aansluit bij de strategie van de HU, die in staat is om een diversiteit aan doelgroepen te bedienen.
Doelgroep
Voornamelijk huidige en toekomstige studenten.
Specialisme
Corporate Websites, Corporate websites b2c
Andere cases van Evident
2010 - 2016 - Webguide.nl is een onderdeel van High Profile Locaties bv | Privacy statement | Eigendomsrechten
Hosting door Nines