Beleggen met BlackRock

BlackRock is toonaangevend leverancier van vermogensbeheer, risicobeheer en adviesdiensten aan klanten over de hele wereld.

De actie Beleggen met BlackRock is volledig bedacht vanuit de core-business van BlackRock, namelijk beleggen. De adviseurs gaan op originele en daardoor opvallende wijze kennismaken met de beleggingsproducten van het nieuwe BlackRock.

Iedere beleggingsadviseur in Nederland ontving op 22 april een lunchzak op zijn bureau. Op deze lunchzak stond een unieke code en de URL van de actie: www.beleggenmetblackrock.nl. Op de site treedt de adviseur een traiteurwinkel binnen en kan hij kiezen uit zeven broodjes die ieder refereren aan een beleggingsthema. Als het broodje is gekozen, kan de adviseur beginnen met beleggen. Op de dag van de naamsverandering zijn de broodjes door heel Nederland bij de betreffende adviseurs afgeleverd.

De integrale actie was een overdonderend succes. Binnen drie dagen bestelden meer dan 1.600 beleggingsadviseurs een broodje, wat neerkomt op een redemptie van 72%.

Opdrachtgever
BlackRock
Merk
BlackRock
Doel
Zorg voor een unieke ervaring op de dag van de naamswijziging en wordt het gesprek van de dag.
Doelgroep
2.000 beleggingsadviseurs van grootbanken (b-to-b).
Specialisme
Actiesites, E-mail marketing
Andere cases van Energize
2010 - 2016 - Webguide.nl is een onderdeel van High Profile Locaties bv | Privacy statement | Eigendomsrechten
Hosting door Nines