123

Website ontwikkeling DSM Dyneema

Doordat er veel informatie beschikbaar was op diverse websites ontstond er een versnippering van het informatielandschap. Het doel is om de diepgang en toegang tot de informatie te optimaliseren en eindgebruikers bekend te laten worden met de toepassingsgebieden van Dyneema®.

De nieuwe website biedt een uitgebreid overzicht over Dyneema®. Van netten voor commerciële visserij tot lichtgewicht containers voor in de luchtvaart. Hiernaast is ook veel aandacht voor alle innovaties die worden gedaan met behulp van Dyneema®. De website is ontwikkeld in Sitecore met een geïntegreerde e-mail campaign module (ecm). Deze module biedt de mogelijkheid om voor verschillende doelgroepen nieuwsbrieven op te maken en te beheren. Het cms ondersteunt tevens de koppeling van sub-domeinen waarmee het beheren van verschillende sub-domeinen mogelijk is binnen één cms.

De website geeft de bezoeker veel informatie over alle toepassingsgebieden en de verwerking van Dyneema®. Dit alles wordt geboden in woord, beeld- en videomateriaal vanuit de behoefte van de klant; terug naar gedetailleerde info. Daarnaast wordt er veel aandacht gegeven aan contact en share mogelijkheden door de integratie van social media buttons. eFocus is verantwoordelijk voor de fullservice ontwikkeling van de website; van strategie, concept, design tot en met de technische realisatie en optimalisatie.

Opdrachtgever
DSM Dyneema
Doel
Toegankelijke informatie en bekendheid bij de eindgebruiker
Specialisme
Fullservice internet bureaus
Techniek:
CMS: Sitecore
Andere cases van Valtech
2010 - 2016 - Webguide.nl is een onderdeel van High Profile Locaties bv | Privacy statement | Eigendomsrechten
Hosting door Nines