123

Molenaar Welzijn

Vanwege de toename van het aantal formules en collecties, gecombineerd met de online ambities, ontstond bij Prominent de behoefte voor een productinformatiesysteem. Zo kwam Prominent met de vraag om een platform neer te zetten waar zij in de toekomst al haar sites en labels kan onderbrengen. Het is belangrijk dat ze alles zelfstandig kan beheren, personaliseren en segmenteren, juist ook met het oog op marketingdoelen. Prominent wil daarom één flexibel platform wat ze in de toekomst voor al haar labels gemakkelijk kan inzetten en uitbreiden.

eFocus ontwikkelde voor Prominent een uitgebreid platform met de unieke Adobe® CQ en hybris integratie op basis van Java. Het eerste platform in Nederland met deze combinatie. Een technisch zeer vernieuwend project in de huidige markt. Adobe is flexibel en een uitstekend marketingplatform voor Prominent om online sales en leadgeneratie te optimaliseren. Hybris maakt een solide PIM (Product Information Management) en e-Commerce systeem, waarmee Prominent snel kan inzetten op service en sales. Zo maakten we één gemeenschappelijke PIM waarmee we alle labels van Prominent effectief kunnen bedienen.

Het technisch ingenieuze platform is optimaal voor toekomstige uitbreidingen van een groot aantal labels. Daarbij is Adobe perfect geschikt voor zowel print als online. Het integrale platform zorgt er voor dat de beheerkosten dalen. Het onderhoud is gemakkelijk zelf bij te houden. Het platform optimaliseerden we vooral voor het beheren van verschillende labels en e-commerce. De eerste release was voor Molenaar Welzijn, een van de labels van Prominent. Deze website met het CMS van Adobe® CQ en hybris is het startpunt voor het uitrollen van meerdere labels.

Opdrachtgever
Prominent
Merk
Molenaar Welzijn
Doel
eFocus ontwikkelde voor Prominent een platform waarmee zij effectief en snel al haar labels in de toekomst kan lanceren en onderbrengen. Het label ‘Molenaar Welzijn’ is de eerste stap. Het nieuwe platform ontwikkelden we op basis van de unieke Adobe® CQ en hybris integratie. Het eerste platform in Nederland met deze combinatie. Dit maakt het een flexibel en technisch hoogstaand platform dat ideaal is voor verschillende websites tegelijk, en toekomstige veranderingen en aanvullingen perfect kan opvangen.
Doelgroep
Senioren
Specialisme
Fullservice internet bureaus
Techniek:
JAVA
Andere cases van Valtech
2010 - 2016 - Webguide.nl is een onderdeel van High Profile Locaties bv | Privacy statement | Eigendomsrechten
Hosting door Nines