123

Mijn Gazelle

Het doel van de mijn omgeving is het effectief in kaart brengen wie de directe gebruikers zijn en hen een betere (gepersonaliseerde) service te bieden. Gazelle wil met dit platform haar directe klanten aan zich binden en beter leren kennen. Daarbij moet de persoonlijke omgeving relevante en interessante acties bieden en de fietsbeleving centraal stellen.

eFocus heeft Mijn Gazelle ontwikkeld en de omgeving als sub-domein gekoppeld aan het bestaande Sitecore CMS van Gazelle.nl. De gegevens zijn daardoor aan elkaar gekoppeld, maar er is een onafhankelijke besturing. De persoonlijke omgeving heeft een open karakter gekregen doordat bezoekers ook zonder in te loggen gebruik kunnen maken van service, voordelen en tips.

Het resultaat is een persoonlijke omgeving die de gebruiker centraal stelt. Aanbiedingen en tips zijn voor iedere bezoeker zichtbaar en richten zich op de fietsbeleving. De gebruiker ziet direct wat de persoonlijke omgeving voor haar kan betekenen voordat zij moet inloggen.

Opdrachtgever
Koninklijke Gazelle
Doel
Het verzamelen van informatie over de klanten van Gazelle en de mogelijkheid om klanten gepersonaliseerde aanbiedingen te kunnen doen. Daarnaast service bieden.
Doelgroep
Consumenten
Specialisme
Corporate Websites
Techniek:
.NET, CMS: Sitecore
Andere cases van Valtech
2010 - 2016 - Webguide.nl is een onderdeel van High Profile Locaties bv | Privacy statement | Eigendomsrechten
Hosting door Nines