123

iPad applicatie DSM Dyneema

DSM wil een digitale tool om content over Dyneema® te kunnen presenteren tijdens beurzen en bijeenkomsten. De tool moet merkconsistent en gemakkelijk zijn in gebruik. Een andere belangrijke voorwaarde is dat de content eenvoudig geupdate kan worden, en dat de tool ook offline beschikbaar is zowel op een tablet als een touchscreen device.

eFocus heeft een tablet applicatie ontwikkeld waarop presentaties en video’s over Dyneema® per categorie te bekijken zijn. De applicatie is ontwikkeld voor de iPad en geoptimaliseerd voor touchscreens, wat ideaal is voor beurzen en evenementen. Een handige feature speciaal ontwikkeld voor deze app is de mogelijkheid om gegevens op te slaan van potentiële leads. Op deze manier is het verzamelen van visitekaartjes niet meer nodig en kan er sneller en efficiënter een opvolging plaatsvinden.

De app is exclusief ontwikkeld voor de salesafdeling van DSM Dyneema en niet verkrijgbaar in de Appstore. Innovatief aan deze applicatie is dat medewerkers zelf nieuwe content kunnen plaatsen via een ftp server. Hierdoor is DSM niet afhankelijk van updates van de app maar kunnen zij op elk moment content uploaden. Daarnaast is de app ook offline beschikbaar en niet afhankelijk van een internetverbinding. eFocus is verantwoordelijk voor het concept en de technische realisatie van de app.

Opdrachtgever
DSM Dyneema
Doel
Een applicatie die ondersteunt bij het presenteren van DSM Dyneema toepassingen
Specialisme
Mobiele diensten/applicaties
Techniek:
Overig
Andere cases van Valtech
2010 - 2016 - Webguide.nl is een onderdeel van High Profile Locaties bv | Privacy statement | Eigendomsrechten
Hosting door Nines