123

Global platform voor Rutgers WPF

Eind 2010 fuseert de Rutgers Nisso Groep met World Population Foundation (WPF). Beiden werken op het terrein van seksuele gezondheid. Als kenniscentrum bieden zij uiteenlopende informatie op verschillende websites. Daardoor is in de loop der jaren een versnippering van de informatie ontstaan. Aan eFocus de vraag om de verschillende websites samen te voegen tot één centraal platform.

Het nieuwe platform moet een kenniscentrum zijn waarbij men gemakkelijk kan zoeken naar informatie, producten en diensten. Het doel is om professionals te ondersteunen, kennis te delen, de mogelijkheid te bieden om materialen te bestellen en te informeren over de organisatie. De uitdaging voor eFocus om deze doelstellingen te vertalen naar een online strategie.

De nieuwe corporate website is het online startpunt voor kennis over seksuele en reproductieve gezondheid en rechten. Er is gekozen voor het Drupal CMS dat de verzameling van informatie weergeeft op basis van facetnavigatie. Relevante content wordt afgestemd op navigatie en zoekgedrag. eFocus heeft een online vertaling gemaakt van de nieuwe huisstijl. Het design versterkt de toegankelijke en actieve uitstraling van de organisatie. Naast het online platform heeft eFocus een basisopzet gemaakt waar verschillende online initiatieven van Rutgers WPF kunnen worden ondergebracht. Door eenmalig in een basis te investeren kunnen verschillende subsites relatief makkelijk en snel worden overgezet naar het nieuwe platform.

Opdrachtgever
Rutgers WPF
Doel
Het zoeken en vindbaar maken van de informatie, producten en diensten.
Specialisme
Development, Fullservice internet bureaus, Online marketing, Social media, Vormgeving, Webdesign, Zoekmachine marketing
Techniek:
CMS: Drupal
Andere cases van Valtech
2010 - 2016 - Webguide.nl is een onderdeel van High Profile Locaties bv | Privacy statement | Eigendomsrechten
Hosting door Nines