123

DELA voor elkaar campagne

Waarom wachten met iets moois zeggen als het ook vandaag kan? Dat is de boodschap van de ‘Dela Voor Elkaar’ campagne. Nederland kan op een bijzondere manier meedoen aan het delen van mooie woorden voor hun dierbaren. eFocus is verantwoordelijk voor de online doorvertaling en de realisatie van de campagnesite.

DELA heeft eFocus gevraagd een campagnesite te ontwikkelen binnen de bestaande Sitecore omgeving. Het moet een gebruiksvriendelijke site worden met een laagdrempelige methode voor gebruikers om content te plaatsen. De website versterkt een landelijke print-campagne. Via een krant wordt een poster verspreid waar iedereen een boodschap op kan schrijven, om deze vervolgens als foto te plaatsen op de campagnesite. De poster is ook online te downloaden.

eFocus heeft in de realisatie rekening gehouden met verschillende browsers en devices. De website bestaat uit een wall met mooie persoonlijke berichten aan dierbaren. Via een formulier kan iedereen een tekst met een afbeelding of video uploaden. De persoonlijke boodschap wordt verstuurd aan de ontvanger via e-mail. De ontvanger komt vanuit de e-mail direct op de pagina terecht met de mooie persoonlijke woorden. Ook is er een koppeling met diverse social media kanalen zoals Facebook en Twitter.

De campagnesite sluit naadloos aan bij de printcampagne en versterkt elkaar. Het initiatief van ‘Mooie woorden voor elkaar’ gaat over de verbondenheid tussen mensen. Het gaat daarmee over wat de DELA coöperatie is en waar ze voor staat. Het plaatsen van een mooie persoonlijke boodschap getuigt van deze verbondenheid. Geheel in de geest van het initiatief hebben eFocus en DELA binnen een scrumteam intensief samengewerkt aan het uiterlijk en de online realisatie van de campagnesite.

Opdrachtgever
DELA
Doel
Ontwikkeling van campagnesite waar Nederland mooie woorden voor hun dierbare kunnen delen.
Specialisme
Fullservice internet bureaus
Techniek:
.NET, CMS: Sitecore
Andere cases van Valtech
2010 - 2016 - Webguide.nl is een onderdeel van High Profile Locaties bv | Privacy statement | Eigendomsrechten
Hosting door Nines