Advance Interactive Media

12

Word Ik Rijk?

Word Ik Rijk? is een zeer succesvol interactief platform waar deelnemers antwoord krijgen op de vraag of en hoe ze rijk kunnen worden. De kern van het format is een test waarmee je uit kunt rekenen wat de kans is dat jij in je leven rijk gaat worden. Vervolgens helpen we mensen met gerichte adviezen over hoe zij rijk kunnen worden.

Het platform is vertaald naar een primetime televisieformat op SBS6 onder dezelfde titel "Word Ik Rijk?" die wordt gepresenteerd door Henk Jan Smits. Miljoenen mensen bekeken dit programma en in zeer korte tijd hebben we meer dan 100.000 actieve deelnemers in Word ik Rijk gegenereerd. Hierdoor beschikt Advance onder andere over uitgebreide profielen van deze deelnemers die gebruikt kunnean worden voor commerciële campagnes. Van opleidingsniveau tot gezinssituatie, van inkomen tot spaarsaldo, van autobezit tot hypotheekschuld.

Op basis van de profieldata en het merk dat we bij onze deelnemers hebben opgebouwd, kunnen adverteerders participeren in het platform en zeer gericht segmenten van de 100.000 deelnemers activeren. Daarbij variëren de doelstellingen van het inzetten van bereik voor merken tot lead- en salesgeneratie.

Opdrachtgever
Advance Interactive Media en Independer.nl
Doel
Uitbreiden van relevante profielen
Doelgroep
Nederlanders in de leeftijd 20–49 jaar
Specialisme
Online campagnes, Actiesites
Andere cases van Advance Interactive Media
2010 - 2016 - Webguide.nl is een onderdeel van High Profile Locaties bv | Privacy statement | Eigendomsrechten
Hosting door Nines