123

WhereYouApp

De WhereYouApp is de nieuwste lokatiegebaseerde iPhone App om je vrienden te vinden en te volgen. De mobiele applicatie, welke nu als iPhone App uitgerold is, is in samenwerking met TooLogic Apps ontwikkeld. Deze zogenoemde 'aggregerende app' maakt het mogelijk om, naast het vinden en contacten van je vrienden, berichten vanuit één App te plaatsen op Twitter, Facebook en Hyves.

Downloadlink:
http://itunes.apple.com/us/app/whereyouapp/id396657036?mt=8

Focus van 4net
Voor 4net lag de focus bij dit project voor TooLogic Apps op 'connectivity' en 'usability'. Dat wil zeggen, we hebben ons bij dit iPhone project gericht op een ultiem gebruiksgemak, gecombineerd met een verbinding met gangbare sociale platforms. Samen met TooLogic Apps hebben we het concept uitgewerkt naar een stabiele iPhone Applicatie met ambities.

Updates
Deel gemakkelijk je gedachtes, ideeën en ervaringen met je vrienden. Berichten worden automatisch doorgeplaatst naar je verschillende social accounts (Twitter / Facebook / Hyves) en je vrienden zijn via GPS te volgen (wanneer zij dat willen).

Je kan gebruik maken van Facebook en Twitter om op deze manier automatisch berichten te posten. Dit maakt het erg gemakkelijk om content met vrienden en andere netwerksites te delen.

Locaties/Plattegronden
Lokaliseeer je vrienden via Google Maps of Augmented Reality. Je kan de locatie van vrienden opvragen en laten weergeven en direct je route uit latenstippelen. Verder deel je gemakkelijk je eigen locatie met vrienden. Je kan ervoor kiezen om je locatie te delen wanneer je een bericht plaatst of je kan je huidige locatie live laten volgen.

3D via Augmented Reality i.c.m. GPS
WhereYouApp brengt localiseren naar een nieuw niveau door de mogelijkheid om je vrienden in 3D te kunnen vinden. Dit betekent dat je vrienden kan localiseren doordat je Via de ingebouwde camera van je smartphone “kijk je om je heen” om vervolgens je vrienden te localiseren. Zo vind je je vrienden gemakkelijk op drukke locaties. Denk bijvoorbeeld aan het treinstation, stadion, het vliegveld of je favoriere evenement.

WhereYouApp Messaging
WhereYouApp biedt een gratis SMS module zoals we dit kennen van Ping! en WhatsApp. Doordat je je contacten bij je draagt in de App is het makkelijk om ook direct berichten uit te kunnen wisselen, inclusief afbeeldingen. Het bericht wordt verstuurd via je internetverbinding (bijvoorbeeld 3G / Wireless), waardoor je een hoop kosten bespaart op je SMS-bundel.

De WhereYouApp is een complete, behulpzame en gebruiksvriendelijke applicatie voor een aantrekkelijke prijs. Download vandaag nog de WhereYouApp en ervaar zelf hoe social media op een innovatieve wijze naar een nieuw mobiel platform wordt gebracht.

Downloadlink: http://itunes.apple.com/us/app/whereyouapp/id396657036?mt=8

Opdrachtgever
TooLogicApps
Specialisme
Mobiele diensten/applicaties
Techniek:
.NET
Andere cases van 4net Interactive
2010 - 2016 - Webguide.nl is een onderdeel van High Profile Locaties bv | Privacy statement | Eigendomsrechten
Hosting door Nines